Rampe i barijere

Automatske rampe za parkinge i puteve

Automatske barijere Roger Technology dizajnirane su u 2 serije i predstavljaju idealno rešenje za sve automatizacije koje se koriste na stambenim, etažnim, komercijalnim i industrijskim parkiralištima. Izuzetno uspešne, prepreke za parkirališta na autoputevima su brze i integrisane sa sistemima prioriteta vozila. Sve verzije su razvijene sa modernim dizajnom i jake su sa malim estetskim uticajem.

BI/004

36V DC BIONIK BEZČETKASTA pregrada za nosače od 3 ili 4 metra, sa upravljačkom jedinicom i ugrađenim enkoderom na ploči, u kompletu sa pričvrsnom bazom sa veznim šipkama i zavrtnjima i prirubnicama za pričvršćivanje nosača.

BI/004HP/IS

Automatska barijera bez četkica 36V DC super intenzivna upotreba do 4 metra, sa rukovaocem i ugrađenom digitalnom kontrolnom pločom i apsolutnim enkoderom na brodu. Verzija sa kućištem od brušenog nerđajućeg čelika AISI 304.

CRIO

Pregrada za nosače do 6 m Elektromehanička barijera za strele dužine do 3/4/5/6 metara, dostupna u verziji od 24 V pogodna za komercijalnu ili industrijsku poluintenzivnu upotrebu. Novi sistem graničnih prekidača daje savršenu izdržljivost menjaču u kombinaciji sa preciznom regulacijom sistema mekog zaustavljanja nosača. Takođe opremljen funkcijom brzog zadržavanja prepreka za poboljšanje bezbednosti tokom kretanja.

BI/008

Automatska barijera bez četkica 36V DC super intenzivna upotreba do 8 metara, sa rukovaocem i ugrađenom digitalnom kontrolnom pločom i apsolutnim enkoderom na brodu