O nama

O SECAMCCTV CORPORATION

Kompanija Secam CCTV Corporation je osnovana 2000. godine i vrlo brzo je postala jedan od lidera na domaćem tržištu za sisteme tehničke zaštite objekata, a naročito na polju multibiometrijske i RFID tehnologije za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa.

Svojim mnogobrojnim tehničkim rešenjima brojimo preko 700 zadovoljnih klijenata koji i danas koriste naše sistema zaštite i kontrole.

Secam CCTV Corporation se bavi:

  • distribucijom, prodajom, implementacijom i integracijom sistema tehničke zaštite i kao osnovna delatnost proteklih godina
  • razvojem softvera i rešenja za inteligentnu kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena.
  • Razvojem cloud sistema za vodjenje evidencije radnog vremena sa preko 50 novih klijenata.
  • Pocetkom 2015 godine osnovali smo najveci web sajt za on-line prodaju opreme za sigurnosne sistemasa preko 6000 proizvoda is svih oblasti sigurnosnih i IT sistema.
  • Sredinom 2015 godine osnivamo prvi on-line Video Monitoring Centar za pracenje i video analitikubezbedonosnih kamera, sa preventivnim reagovanjem i odvracanjem pocinioca uz pomoc snaznih audio sistema na lokacijama koje obezbedjujemo.
  • U Saradnji i pomoc ruskih softwera za video analitiku i prepoznavanje ljudi (face recognition) radimo naprojektima zastite drzavnih granica, bezbednost aerodroma, i centralnih zeleznickih i autobuskih stanica.
  • Kao i na projektima Biometrijske kontrole otisaka prstiju i vena u u ruci i prstima.
  • Krajem 2014 godine zasnivamo poslovanje us skladu sa najvisim standardima i dobijamo sertifikate ISO9001; ISO27001; ISO14001, međunarodni standard koji svojim zahtevima definiše Sistem upravljanja kvalitetom, Bezbednost informacija od značaja, Informaciono-komunikacione (IKT) infrastrukture kao i menadžment zaštite životne sredine prema zahtevima standarda ISO 14001:2004 obezbeđuje nam održivi razvoj u skladu sa svetski priznatim principima i savremenim trendovima poslovanja.
  • Pocetkom 2015 godine dobijamo sertifikat PRIVREDNE KOMORE SRBIJE SRPS A.L2.002:2008 iz oblasti tehnicke zastite, protiv provalne zaštite, protiv požara, video obezbedjenje, kontrola pristupa, satelitsko praćenje GPS, mehanicka zaštita, Menadžment iz kontrolnog centra, menadžment iz kontrolnog centra obezbedjenjem stacionarnih objekata
  • Sredinom 2015 godine dobijamo sertifikate OHSAS18001; ISO20000-1; ISO22301 sistem menadžmenta zdravljem i bezbednošću na radu, Menadžment IT usluga, kodeks prakse za upravljanje uslugama, Društvena bezbednost – Sistem menadžmenta kontinuitetom poslovanja.

Pored mnogobrojnih brendova iz sfere bezbednosti, Secam CCTV Corporation je postao prepoznatljiv po jednom od vodećih svetskih proizvođača kontrole pristupa SUPREMA. Svojom stalnom prisutnošću na tržištu u celom regionu, SUPREMA je osvojio zadivljujuće mesto i trenutno je jedan od najtraženijih i najpopularnijih brendova, a svoj kvalitet opravdava preko mnogobrojnih zadovoljnih korisnika u regionu i šire.

Konstantnim rastom, iz godine u godinu, Secam CCTV DOO osvaja mnoga tržišta u EX YU regionu i od 2011. godine otvara novu partnersku kompaniju ZKSOFTWARE DOO sa sedištem u Beogradu i BiH.

Razvojem jednog od najmodernijih CLOUD rešenja, prvi smo započeli implementaciju WEB softvera za analizu i evidenciju radnog vremena koja omogućava praćenje sa bilo kog mesta u svetu. Na ovaj način, naša referentna lista sadrži mnoge velike privatne kompanije