Biometrijski terminali

ZKTECO SF400

SF400 je IP terminal za otiske prstiju sa mrežnim i samostalnim režimima rada. Poveziv je sa softverom ZKAccess 3.5 za kontrolu pristupa i upravljanje radnim vremenom.

ZKTECO F19

F19 je inovativni biometrijski čitač za primenu u sistemima kontrole pristupa koji nudi sjajne performanse korišćenjem naprednih algoritama za stabilnost, tačnost i veliku brzinu prepoznavanja otiska.

ZKTECO IClock680

Korisnici mogu lako upravljati podacima umrežavanjem iClock680 preko RS232 / 485, TCP / IP. Što je najvažnije, sve funkcije i dalje mogu raditi u stanju umrežavanja.

ZKTECO LX50

LKS50 je biometrijski terminal za upravljanje vremenom i pomoć zaposlenima sa integrisanom SSR funkcijom, što ga čini idealnim za mala preduzeća. Informacije za zaposlene mogu se napisati u Ekcel formatu.

ZKTECO SF100

SF100 je IP zasnovan na otiscima prstiju i u mrežnom i u samostalnom režimu. U mrežnom režimu može da se poveže sa softverom ZKAccess3.5 za kontrolu pristupa i upravljanje radnim vremenom.

ZKTECO MA300

MA300 je najnoviji biometrijski čitač otiska prsta za programe za kontrolu pristupa, koji pruža neuporedive performanse koristeći napredni algoritam za pouzdanost, preciznost i odlične brzine upoređivanja.

Vrhunska tehnologija i neverovatan software