Worldwide
 
   
       
  ZKSoftware Worldwide  
   
Šta je ZKSoftware Worldwide?
 

Da li zelite da budete biometrijski lider u Vasoj zemlji? Da li zelite da ostavite trag u istoriji biometrijske industrije? Da li zelite da dostignete dugorocan i nepromenljiv profit u biometrijskom biznisu? Molimo Vas, pridruzite nam se u ZK Software Worldwide, mesto gde snovi postaju stvarnost.
ZKSoftware ima velike rezerve i osoblje koje stalno razvija nove tehnologije čitača otiska prsta, identifikacije pomocu lica, zenice oka i ima ogromnu industrijsku proizvodnju.
Mnogo nasih internacionalnih partnera su glavni nabavljaci biometrijskih proizvoda u njihovim zemljama saradnji

 
     
   
     

i ZK softverom, i ZK proizvodi privlace sve vise klijenata. ZK plan je da osmisli 150 novih proizvoda za potrebe individulnih kupaca.
U sadasnjosti balans razvoja tehnologije, industrije i kapitalnih operacija je strategija ZK Softvera. ZK Softver zeli da postane svetski broj 1 partner , da ima mnogo kupaca, nadajuci se da ce globalno rasti "ZK Software Worldwide" deo u formi kapitalnog holdinga, kapitalne podele i da ce biti ukljuceno sto vise zemalja. To je nas san! I zato, nadamo se, da cete nam se pridruziti u nasem putu do snova! Nadamo se da cete postati cenjeni clan kluba "ZK software Worldwide".

Snovi i ZKSoftware Worldwide cekaju na Vas!

 
 
 Copyright © 2010-2012 ZKSoftware                     Sva prava zadržana| Uslovi korišćenja | Polisa privatnosti