Worldwide
 
   

Predstavljanje kompanije
 
ZKSoftware je vodeci proizvođač biometrijskih čitača otisaka prstiju za kontrolu radnog vremena i kontrolu pristupa. Postoji veliki izbor za OEMs, ODMs, distributere i dilere.

Imamo sopstvenu fabriku za istraživanje, razvoj, dizajn, proizvodnju i prodaju- površine 4000m2 sa 1100 zaposlenih u Shenzhen-u, Kina sa severnoameričkom kancelarijom u Americi. Imamo predstavništvo u Srbiji, koje se nalazi u Beogradu, u ulici Vojvode Bogdana 34. Uvek nas možete kontaktirati na broj telefona 011/2418181. Sa nasim biometrijskim optičkim proizvodima imamo mogućnost da ispunimo sve zahteve naših klijenata po veoma pristupačnoj ceni. ZKSoftware je poznat po industrijski patentiranim algoritmima poklapanja, koji koristi preko 35 miliona, preko 500000 kontrola pristupa i kontrola radnog vremena, u 70 zemalja.Mi smo vodeći nabavljači i proizvođači biometrijskih čitača otisaka prsta. To smo postigli, zato što imamo najbrže algoritamsko poklapanje, proizvodi su laki za rukovanje, precizni su i cena je pristupačna.

Nije ni čudo zašto se, i pored jake konkurencije, klijenti odlučuju za naše proizvode.

Danas pokrivamo 80% objekata širom Kine i 50% ostatka Azije, pokrivamo veliki deo Srbije i postajemo sve popularniji svuda u svetu.

Mart 2012.

 Copyright © 2010-2012 ZKSoftware                     Sva prava zadržana| Uslovi korišćenja | Polisa privatnosti