Worldwide
 
   

 

ONLINE program za Obračun radnog vremena

Upravljajte Vašim radnim okruženjem na najnapredniji način sa bilo kog mesta na svetu

Opis rada sistema preko Hosting paketa

Sistem je baziran na WEB aplikaciji koja Vam omogućava pristup sa bilo kog mesta na svetu, Vaša je obaveza samo da imate internet na lokaciji gde se postavljaju terminali.

Hosting paket WEB softvera Vam u pravom smislu olakšava rad i smanjuje vreme koje utrošite na pronalaženje izveštaja, jer Vam omogućava automatsko slanje e-mail-a sa tipom izveštaja koji želite da dobijete. Svi izveštaji se unapred definišu i server automatski svakog dana ili svakog 01. u mesecu šalje mail sa potrebnim informacijama. Na taj način možete svakog dana dobiti izveštaj o kašnjenjima u toku dana ili nedelje kako bi ste na pravi način i u pravo vreme reagovali ukoliko postoje prekršaji.

 


Zašto je hosting paket prednost u odnosu na kupovinu trajne licence?

Kao glavna stvar, hosting je jeftiniji, a kao ostale mnogobrojne mogućnosti, izdvojili bismo uslugu koju pružamo našim korisnicima kao tehnička podrška, zagarantovana stabilnost sistema, mogućnost pristupa neograničenog broja korisnika u zavisnosti od paketa. Sa Hosting paketom, nije Vam potreban nikakav hardver ni dodatni softver da bi sistem funkcionisao, svi serveri se nalaze kod Vašeg provajdera, odnosno nas, a time će brzina rada softvera biti znatno veća, a Vi nikad ne morate da brinete o dodatnim investicijama i zapošljavanjem novih ljudi koji će se brinuti o radu sistema.

Hosting paket Vam omogućava da stalno dobijate nove aplikacije i dodatke koje mi automatski postavljamo na raspolaganje svim Hosting korisnicima naseg sistema. Kako naša aplikacija konstantno raste i izlaze nove verzije, bićete u mogućnosti da sve te dodatke dobijete besplatno kao naši korisnici.

Možete pogledati demonstraciju svakog od ponuđenih programa klikom na jednu od ikonica u donjem delu ekrana. Podaci za prijavljivanje su:

Korisničko ime: demo
Šifra: 123456
 Copyright © 2010-2012 ZKSoftware                     Sva prava zadržana| Uslovi korišćenja | Polisa privatnosti